Raadslid NLM Pollie Kaal opgevolgd door Jolanda Vullings-Welles

zaterdag 25 september, 2021

Pollie Kaal, fractievoorzitter en raadslid van Nieuw Links Maasgouw, legt haar taken neer met ingang van 5 oktober. De raadsvergadering op die dag zal haar laatste zijn en aan het einde van de vergadering zal Jolanda het stokje van haar overnemen. NLM wil Pollie bedanken voor haar jarenlange inzet voor de partij en de inwoners van de gemeente Maasgouw.


Pollie zegt zelf hierover: “Ik heb de raadszetel en het fractievoorzitterschap in augustus 2019 overgenomen van mijn voorgangster Anneke Bours. Ik heb het raadswerk steeds met hart en ziel uitgevoerd maar ik kan het nu niet meer combineren met mijn nieuwe baan en mijn gezin. Dus is het tijd om te stoppen. Ik doe iets voor meer dan 100 % en anders niet. De mensen die mij goed kennen, die weten dat ik zo in elkaar zit. Ik heb een goede opvolger in Jolanda en ik wens haar en de partij veel succes de komende tijd en natuurlijk ook bij de verkiezingen in maart volgend jaar!”

Jolanda is 37 jaar, geboren en getogen in Beegden waar ze woont met haar man en dochter. Zij is actief bij de FNV waar ze landelijke acties heeft aangevoerd voor de arbeidsrechten van winkelpersoneel. Vanaf de oprichting is Jolanda betrokken bij NLM als beheerder social media en vanaf juli 2018 is zij burgercommissielid. 

Nieuw Links Maasgouw is druk bezig met het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Spreekt dit bericht je aan en/of heb je  ideeënover Gemeente Maasgouw spreek ons aan of laat het ons dan weten via facebook, instagram (NieuwLinksMaasgouw) of per e-mail (Nieuwlinksmaasgouw@gmail.com).