Carsten Bours gekozen tot lijsttrekker Nieuw Links Maasgouw

zondag 12 september, 2021

Nieuw Links Maasgouw heeft Carsten Bours unaniem gekozen als lijstrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022. Carsten is 34 jaar jong en woont sinds het voorjaar met zijn vriendin weer in Brachterbeek waar hij ook is opgegroeid. Carsten was betrokken bij de oprichting van de partij en heeft zich al jaren op de voor- en achtergrond ingezet voor de partij en een mooier en eerlijker Maasgouw.


Carsten heeft een universitaire master in neuropsychologie en is werkzaam bij de rijksoverheid. Carsten voetbalt bij het tweede elftal van MBC’13 te Maasbracht. Hij was in 2012 ook al een tijd burgercommissielid en is dat sinds afgelopen juni weer.

Carsten zegt: “Ik ben trots dat ik gekozen ben als lijsttrekker van onze partij. We zullen ons vol inzetten voor een gemeente waar burgers zich ongeacht hun leeftijd, achtergrond en de diepte van hun zakken thuis kunnen voelen. Waar mensen die zich niet gehoord voelen meer gehoord worden. We zullen ons best doen voor een gemeente met een duurzame toekomst waar we extreem hoog water en gevolgen van klimaatverandering het hoofd kunnen bieden. Ik kijk er enorm naar uit om samen de komende jaren de schouders eronder te zetten. Veer seen os!

Nieuw Links Maasgouw is druk bezig met het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Spreekt dit bericht je aan en/of heb je  ideeën over Gemeente Maasgouw spreek ons aan of laat het ons dan weten via facebook, instagram (NieuwLinksMaasgouw) of per e-mail (Nieuwlinksmaasgouw@gmail.com).